понедельник, 30 мая 2022 г.

Як вибрати пост охорони


Пости охорони використовують для охорони відкритих площ – автостоянок, територій підприємств та заводів, виставкових центрів. Побудова поста охорони займає мінімум часу.

Це легка мобільна споруда, яка є розбірною каркасною конструкцією. Якщо це потрібно, пост охорони можна швидко зібрати та транспортувати на нове місце.

Вимоги до постів охорони

Щоб охоронний пост відповідав усім вимогам, слід знати, які габарити оптимальні для посту охорони та яка має бути його конструкція.

Один з найважливіших моментів, який завжди враховується під час будівництва посту охорони, – це можливість кругового огляду. Тому кожен пост, на відміну від побутівки, має великі оглядові вікна. Нерідко встановлюються одразу чотири вікна на кожній стіні.

Як визначити оптимальну площу охоронного посту

Якої величини має бути пост охорони? Розміри посту охорони насамперед залежать від того, скільки людей буде в ньому перебувати. Якщо пост розрахований одного охоронця – його розміри становлять 1,5 на 1,5 чи 2 на 2 метра. Пост 2 на 2 метри має оптимальні розміри внутрішнього простору, в ньому можна помістити меблі: стілець, стіл та тумбочку.

Якого розміру краще зробити пост охорони для двох людей? Оптимальний варіант – пост 3 на 3 метри, який можуть одночасно використовувати два охоронці при вахтовому чергуванні.

Загалом немає однозначної відповіді на запитання: «Яка площа оптимальна для поста охорони?» Наприклад, у нашій компанії «Артметал Україна» замовляли пости різних розмірів – від 1,5 на 1,5 метра до великого контрольно-пропускного пункту розмірами 42м2. Все залежить від призначення поста та кількості чергових охоронців, які будуть у ньому перебувати.

Призначення постів охорони

Пости використовують для цілодобової охорони прилеглої місцевості, для вахтового методу чергування, здійснення пропускного режиму на закриту територію.

Існують універсальні посади охорони, які, наприклад, використовують для охорони території в нічний час, а також для того, щоб виконувати суворий пропускний режим вдень. Такі пости оснащують наскрізним тамбуром, через який ніхто не пройде непоміченим.

З чого і як будують посади охорони

Пости охорони будують на основі блоків-контейнерів. Зібрати таку посаду просто, швидко і зручно і також можна розібрати. Аналогічно будують будинки з контейнерів, які стають ідеальним рішенням для тих, кому потрібне тимчасове житло. А також будинок з контейнерів може служити як літній будиночок на дачі.

Пости охорони від нашої компанії

Сучасні пости охорони, які ви можете замовити у нас, – це надійні та мобільні конструкції. У їх основі – металевий каркас. Утеплювачем є мінеральна або базальтова вата, пінопласт.

Шар гідроізоляції служить для захисту від пари та вологи. Як зовнішнє оздоблення використовується профільований лист. Усередині пост можна обшити будь-яким матеріалом – листами МДФ, пластиком або вологостійкими плитами OSB.

Металопластикові вікна та двері, наявність електрики та комплектація кондиціонерами – все це робить пост теплим, затишним та комфортним місцем, де людині приємно працювати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий